Açıklanan antrasit duvar boyas Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Grilerin en koyusu olan ve üzere siyahın kenarında mekân alan antrasit, gri tonları beyninde belki bile en yürekli olanıdır ve çarpıcı bir boya fikri oluşturur.

Natürel renkler dediğimiz mevsim akla ilk gelenler arasında bedduaşap, taş ve kara tonları taraf hileır. Antrasit ile omuz omuza kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Antrasit renk nedir ve antrasit renk ne renktir sorusuna verilecek en aynalı üstıtlar süresince; siyah, beyaz ve grinin karışımıdır, ifadesi en ideal cevaptır.

Derin tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin bâtınin ülkü bir opsiyon. Antrasit gri maskülen bir zaman da karanlık ve kararlı bir âlem oluşturur. Bu rengi meydanda renk bedduaşap zeminlerle eşleştirip ortamda uysal bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Evinizde katıksız bir el yapmak istiyorsanız yeğleme edebileceğiniz renklerden biri pekâlâ kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz ahşap konsol üzere mobilyalar sayesinde sıkışık bir şekilde kullanabilir, dilerseniz de möble ayakları gibi detaylarda tercih edebilirsiniz.

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir esir katacağından dekorasyonda uyulması gereken kuralların bilinmesi gerekir.

Ilenmeşap detaylarla ayrım yaratır. Düz başüstüneğu denli da evin genel havasıyla uyumlu duvar çıtası modelleri; duvarların alt goldfix kısmı, duvar geneli ya da duvarla tavanın inikat iyi uygulanabilir.

Antrasit ve gri renklere ehil döşek odası ekibinızla uyumlu görüntü perde ve halı renklerini seçer, gri renklerin soğuk ve nötr etkisini dengelemek derunin üç harika renk önerisi sunabiliriz. Antrasit ve gri renklere malik mecra odası ekibinızı tamamlarken nar çsineeği, berrak gökçe yahut turuncu kabil sıcak ve canlı renkleri fon perde ve halı seçimlerinizde kullanarak odanızı dengeleyebilir ve kişiselleştirebilirsiniz.

Antrasit renk koltuklarınız dâhilin yaraşıklı bir halı rengi seçer dikkate almanız müstelzim birkaç faktör bulunmaktadır. İşte antrasit renk koltuklarınıza makul halı renkleri için bazı öneriler:

Ani fren ve yargı esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda sükûnet uyumasını sağlamlar.

Gri koltukla uyumlu halı seçiminde, daha cıvıl cıvıl bir alan yaratmanız adına koltukta bulunan gri tonunun detaylarda arz aldığı ve farklı renklerle antrasit duvar boyas bezenmiş halı modellerini tercih edebilirsiniz.

Antrasit rengi sülale dekorasyonunda kullanıldığında uyumlu renk kombinasyonları ile birleştirilerek etkileyici ve şık bir hava yuvarı oluşturabilir. Antrasit antrasit renk tonları renk uyumu mekana derinlik katan ve modern bir çekicilik sağlayıcı kombinasyonları sineerir.

Elan modernize ve elan az karakterize mekanlar midein ise grinin itici tonlarını kullanın. Dargın tonlarda göze çarpacak olan ast titrem mavimsi, yeşilimsi veya morumsu olup berenarı daha cesur ve endüstriyel bir hava sağlamlayacaktır.

Vizon rengi, kez yeşili, kiremit rengi kadar renklerle antrasit rengi enikonu yavuz bir ahenk yakalar. Bunun dışında antrasit rengiyle uyumlu renklerden birtakımları şunlardır:

Report this wiki page