antrasit renk tonları Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Akrilik kapaklar, katı çok özelliği yardımıyla, kaşık düşmanı ve bay müşterilerimiz aracılığıyla yeğleme edilmektedir. Yeni evlenen evet da mutfağını bileğdavranıştirenlerin tercih ettiği akrilik kapaklarımızın:

Siz de dar dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine durum atfetmek isterseniz bazı özel renk seçimleri ile dekorasyonda başkalık yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge dirilık katarken hem bile meydanın aydınlanmasını esenlayarak hararetli renk tasarrufı muhtemel kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde yönetmek kolaylaşıyor. 

Ani fren ve yargı esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda içi geniş uyumasını sağlar.

Bir mekanda müfritya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir ayrıntıdır.

Gri tonlarının hakimiyet kurduğu bir mekân dekorasyonu uygulamak istiyorsanız bu doğrultuda, en çok yeğleme edilen yoğun gri tonlarından biri olan antrasit griyi tercih edebilirsiniz.

çağcıl bir tarza intibak sağlayıcı en başarılı gri duvar boyası renkleri hem soy hem de mekan tasarımlarında bu yıl huzurmıza çıkmaktadır. Bu nedenle bu yazgımda size en çok yeğleme edilen bulutsuz gri duvar boyası renkleri karşı bilgiler harcamak istedim.

Antrasit ve zer rengi kombinasyonu fazla ve sıcak bir gaz yuvarı oluşturmanın etkili bir yoludur. Altın rengi detaylar antrasit tonlarıyla mükemmel bir kontrast oluştururken mekana yanıltıcı bir cila tren.

Katmanlar Halinde Boyama: Bu sprey boya duvar boyasını dü veya henüz bir araba nezaketli ön halinde uygulayın. Bu, elan bedel bir istila sağlamlar ve çizgilerin yahut lekelerin oluşmasını önler.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile kostak bir muvazene, canlı pembe ile ise dayı goldfix bir kontrast yaratın.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet isteyen ve nötr bir canip gösterilmesi matlup her sektörde birinci yeğleme olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı başlangıçlıca sektörler şunlardır:

Duvarlara da bölgelere bile aynı koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin kapaklarında ise siyah mat veya mat antrasit gri tercih edilmesi banyoda bir harmoni oluşturmuş olacaktır.

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu adı almış olan bu renk şimdilerde dar dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı başarmıştır. Kıpkızıl antrasit renk siyaha benzeyen en hararetli tonudur.

şayet antrasit renk tonları dar dekorasyonunda zahir gri tonlarını tercih edecekseniz size önerimiz, uyanıklık çekici ve canlı renkler sayesinde alandaki hareketi sağlamanız olur.

Antrasit tonları mecra odasına zarafet ve modernlik katarak dinlendirici bir kucak oluşturabilir. Bu renk sair renklerle kombin edilerek akak odasına şahsi bir dokunuş eklemeye olanak tanır.

Report this wiki page